افتتاح بزرگترین بیمارستان سیار کشور با ۹۹ تخت و تجهیزات مدرن جراحی و پزشکی

بیمارستان ۹۹ تختخوابی ستاد اجرایی فرمان امام با امکان استقرار و جمع‌شوندگی طی ۳ روز افتتاح شد.

صبح امروز در مراسمی با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، معاونان وزارت بهداشت، مدیران عامل بنیادهای احسان و برکت و گروه اقتصادی تدبیر در مجموعه مصلی تهران، بزرگترین و مجهزترین بیمارستان متحرک کشور رونمایی و افتتاح شد.

محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت:با توجه به حادثه‌خیز بودن کشور و احتمال وقوع سیل و زلزله می‌طلبید که امکانات به‌روز سیاری را در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم به سرعت به مردم خدمت‌رسانی پزشکی و درمانی کنیم.

وی در خصوص امکانات این بیمارستان سیار گفت: این بیمارستان دارای ۹۹ تخت بستری، دو اتاق عمل و جراحی، اتاق زایمان، دستگاه سونوگرافی، ماموگرافی، اورژانس، داروخانه و همه تجهیزات یک بیمارستان تخصصی است.

او با بیان اینکه این بیمارستان در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی به سرعت در محل وقوع حاضر شده و خدمات می‌دهد، افزود: این بیمارستان مجهز به امکان تله مدیسین  و دوراپزشکی است و می‌تواند از طریق اتصال به دیتا سنتر سامانه ۴۰۳۰ خدمات فوق تخصصی را از بیمارستان‌های مادر دریافت کند.

مخبر با بیان اینکه حداقل به ۱۰ بیمارستان دیگر با این ظرفیت نیاز داریم که در مناطق مختلف مستقر و به سرعت به داد مردم برسند، گفت: همه امکانات بیمارستان آماده و مانند این است که ظرف مدت کوتاهی بیمارستانی را از تهران به نقاط دیگر ببرید.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه دارای ۱۴ تیپ بیمارستانی و درمانی به وسعت ۳۰۰۰متر مربع است و تا ۴ روز بدون احتیاج به برق و شارژ مجدد خدمات ارائه میکند و قابلیت جمع‌شوندگی و استقرار طی ۳ روز را دارد و با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیاردتومانی ستاد اجرایی ساخته شده است.

مخبر با بیان اینکه قیمت ساخت این بیمارستان یک‌سوم مشابه خارجی تمام شده، افزود: این بیمارستان از نظر کیفیت، قیمت تمام شده و ارائه خدمات قابل مقایسه با نمونه خارجی نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: بسیاری از تجهیزاتی که در این بیمارستان به کار برده شده است آمادگی و قابلیت ثبت اختراع دارد و جوانان نخبه دانش‌بنیان در این زمینه تلاش فراوانی کردند.

مخبر ادامه داد: با ارزیابی این بیمارستان و تجهیز شدن آن میتوانیم تعداد بیشتری از این بیمارستان‌ها را احداث کنیم.

مخبر افزود: همانطور که همه بیمارستان‌ها بخشی برای بیماران کرونایی دارند این بیمارستان نیز بخش و آزمایشگاه‌هایی برای بیماران کرونا دارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در خصوص نخستین واکسن ایرانی کرونا گفت: به ملت ایران قول میدهم ظرف ٢ ماه آینده چیزی به اسم دغدغه واکسن در کشور وجود نخواهد داشت.  

وی افزود: خبر خوش از واکسن کوو ایران برکت این است که در فاز یک مطالعات بالینی دستاوردها فوق‌انتظار ما بود و  تست انسانی در این مرحله بطور ۱۰۰ درصد موفق بود.

او با بیان اینکه واکسنی ایمن تاکنون تولید شده تاکید کرد: اواسط اردیبهشت تا نهایت هفته اول خرداد واکسن کوو ایران برکت به صورت انبوه تولید و در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت.

قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان نیز در این مراسم گفت: از لحظه آغاز شیوع کرونا در کشور، با همراهی جهادی دکتر مخبر و مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام، هیچوقت در وزارت بهداشت  احساس تنهایی نکردیم.

وی افزود: درهرزمینه‌ای کشور به مشکل خورد، ستاد بلافاصله ورود کرد و کمبودها را چه در زمینه ماسک و کیت تشخیص و تجهیزات پزشکی و تله‌مدیسین و چه در زمینه واکسن کرونا برطرف کرد و همیشه در همه زمینه‌ها پیشتاز بود.

معاون درمان وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: کشور ما با توجه به بحران‌ها و بلایای طبیعی متعدد به امکانات سیاری مانند این بیمارستان بزرگ، به شدت نیاز داشت، ما در وزارت بهداشت دنبال وارد کردن مشابه این بیمارستان بودیم اما ستاد اجرایی این خدمت بزرگ را هم به جامعه پزشکی انجام داد که حقا باید از این خدمت افتخارآمیز قدردانی کنم.

در حاشیه این مراسم اهدای یک میلیون بسته معیشتی در مناطق محروم با اولویت آسیب‌دیدگان کرونا، ۳۰ هزار قطعه پوشاک در مناطق زلزله‌زده و توزیع مکمل غذایی برای ۱۰ هزار مادر باردار در نقاط کم‌برخوردار کشور توسط بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی آغاز شد.

کد خبر 1341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =