مریم اسفندیاری تسهیلگر بنیاد برکت در استان تهران در مورد سابقه و نحوه ارتباط با این نهاد مردمی گفت: ۱۲سال پیش کار را از موسسات خیریه و مددکاری برای فرزندان و خانوادههای بیسرپرست و بدسرپرست شروع کردم. پس از مدتی به این نتیجه رسیدم که برای استقلال هر خانواده از موسسه خیریه، نیاز به ایجاد اشتغال است. در ادامه، تعدادی پروژه در پارک علم و فناوری در حوزه آی تی انجام دادم، تا اینکه توسط بنیاد برکت اطلاعرسانی شد و متوجه شدم که هدف و سیاست این بنیاد ایجاد اشتغال و تسهیلگری در مناطق محروم است. پس از ثبت نام و طی مراحل آزمون و مصاحبه جذب برکت شدم.
این تسهیلگر در ادامه افزود: هم اکنون تسهیلگر شهرستان کهریزک تهران هستم. کهریزک از توابع ری است و از شمال به بهشت زهرا (س)، از غرب به اتوبان تهران قم، از شرق به باقرشهر و از جنوب به شهر حسن آباد فشافویه محصور است. در کهریزک تقریبا دو سال هست که طرحهای سحاب، آسمان و اشتغالهای خانوادگی کار شده که به صورت طرحهای ایجادی یا توسعهای انجام شده است. در سال جاری نیز بخش فشافویه را اضافه کردیم. تاکنون حدود ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی و اشتغالزایی پایدار با اشتغال بیش از ۱۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در این منطقه انجام شده است.
اسفندیاری در ادامه گفت: سال گذشته 150 طرح را نهایی کردم و امسال نیز 180 طرح را در دست اجرا دارم که اغلب آنها انجام شده است. در حوزه صنایع دستی و کارگاههای کوچک تسهیلات خوبی پرداخت شده است. هر چند که در کهریزک افراد بیسرپرست، بدسرپرست و آسیب دیده زیاد است، ولی پتانسیل خوبی هم در مشاغل متنوع دارد. شهرستان کهریزک میتواند یکی از قطبهای پوشاک و صنایع دستی کشور باشد.
این مجری جوان بنیاد برکت در پایان گفت: فرصت بسیار خوبی در کهریزک فراهم شد و در این راستا هماندیشی و آسیبشناسی انجام شده است. این فرصت موضوع برون سپاری برای افرادی است که توانایی کارفرما شدن را ندارند. انشالله در سال آتی موضوع برون سپاری سفارش کارها قوی تر خواهد شد. ما در قالب همین شناسایی توانستیم تا حدودی زنجیره تامین را برای یک سری مشاغل ایجاد کنیم.
نظر شما