جشن تکریم دانشجویان مادر و تجلیل از دانشجویانی که فرزند سومشان در سال گذشته و جاری متولد شده است، در پردیس مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم که با حضور حجتالاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، حمیدرضا علیانزادگان مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام و حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران برگزار شد، بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و شهرداری تهران از ۲۲۰ مادر دانشجوی که دارای فرزندمتولد سال ۱۴۰۱ به بعد بودند تقدیر کرد و به متولدین نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به بعد نیز بستههای لبخند مادری اهدا شد .
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد در این مراسم تاکید کرد: ما در دور جدید فعالیتمان از سال ۱۴۰۰ موضوع جمعیت را به عنوان یکی از ماموریت و رسالتهای اصلی خود مدنظر قرار دادهایم و ذیل این ماموریت، کارویژههای متعددی از جمله پویش ملی «ایران جوان» را با همکاری و راهبری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها راهاندازی کردهایم.
علیانزادگان ادامه داد: بر اساس این پویش و تفاهمنامه با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، برای دانشجویان متاهلی که دارای فرزند متولد ۱۴۰۱ به بعد بودند بسته بانکی مورد تفاهم با بانک صادرات در نظر گرفته شد و بر اساس اعلام دفتر مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به ۱۰۰۰ خانواده با اولویت فرزند سوم و بالاتر بستههای لبخند مادری اهدا شد.
وی با اشاره به جشن تکریم دانشجویان مادر گفت: امروز در خدمت ۲۲۰ خانواده دانشجوی دارای فرزند متولد سال ۱۴۰۲ هستیم که از محل تفاهم منعقده با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بسته های لبخند مادری ایشان که شامل اقلام ضروری و مورد نیاز نوزادان تا یکسالگی میباشد را توسط معاونت محترم امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تقدیمشان میکنیم. همچنین با اعلام اسامی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران به ۲۰ خانواده مثبت پنج حاضر در این رویداد بن خرید کالا از مرکز «مثبت پنج» قم اهدا میشود.
علیانزادگان تاکید کرد: کارویژههای جمعیتی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) شامل پنج بخش فرهنگی جمعیت، اقتصادی جمعیت، زیرساختی جمعیت، عمران جمعیت و سلامت جمعیت پایه میشوند که راهاندازی مراکز مثبت پنج در ذیل حوزه اقتصادی جمعیت بوده است. در این مراکز، کالا و خدمات حوزه مادر و کودک با تخفیفهای ویژه به خانوادههای مثبت پنج (شامل پدر، مادر و سه فرزند) و بالاتر تقدیم میشود.
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد یادآور شد: اولین مرکز مثبت پنج همزمان با ایام باسعادت میلاد حضرت فاطمه(س) در قم آغاز بهکار کرده است و این مراکز در سایر استانها نیز به مرور افتتاح خواهند شد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور نیز در این مراسم از راهاندازی پلتفرم همساز خبر داد و گفت: این پلتفرم که پس از تایید در ستاد ملی زن و خانواده به تصویب هیات دولت نیز رسیده است، در مرحله اول و به شکل آزمایشی در استانهای قم و سمنان در اختیار زوجهای جوانی که ازدواج دانشجویی داشتهاند قرار میگیرد.
انسیه خزعلی ادامه داد: پلتفرم همساز به مدت پنج سال در قالب مشاوره و آموزش در کنار زوجین جوان است که خدماتدهی آن در سال اول برای همه رایگان و در سالهای بعد برای دهکهای یک تا ۷ جامعه به شکل رایگان خواهد بود.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور اظهار امیدواری کرد تا حضور پلتفرم همساز در کنار زوجین و خانوادهها بتواند در تحکیم زندگی، جوانی جمعیت و ترویج سبک زندگی ایرانی_ اسلامی به عنوان یکی از نیازهای روز جامعه تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/
نظر شما