مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت: ۸۵ درصد از افراد بالای ۱۵ سال در کشور باسواد بوده و ۱۰۰ درصد دانشآموزانی که به سن تحصیل رسیدهاند در مدارس ثبت نام کردهاند.
مخبر با اشاره به این مطلب که راهاندازی قرارگاه جهادی و طراحی و ساماندهی شبکههای مردمی یکی از مهمترین توفیقات ستاد اجرایی فرمان امام است گفت: با شعاری که امسال از سوی مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید مطرح شد ستاد با قوت بیشتر توسعه شبکههای مردمی تولید را در پیش گرفته و تاکنون توانستیم ۷ هزار روستا را به کارگاه تبدیل کنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: این ستاد در راستای توسعه اشتغالزایی و توسعه شبکه مردمی روزانه ۱۰۰ بنگاه کوچک و خرد با اشتغال ۳۰۰ نفر در مناطق کمبرخوردار ایجاد میکند.
وی در ارتباط با محوریت برنامههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در سه سال آینده نیز گفت: محوریت فعالیتهای ما تولید و اشتغال توسط مردم در راستای جلوگیری از واردات کالاهای استراتژیک و همچنین صرفهجویی ارزی و توسعه صادرات است.
مخبر از افتتاح همزمان ۱۲۰ مدرسه در ۲۵ استان با ۷۰۴ کلاس درس به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خبر داد و افزود: این مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش استانها شناسایی و صرفاً در روستاها احداث شده است.
مخبر همچنین با اشاره به پویش مشق احسان گفت: ۲۵۰ هزار بسته نوشتافزار با همت گروههای جهادی بستهبندی و به مناطق کمبرخوردار ارسال میشوند که امیدواریم با حمایت مردم این تعداد از بستهها به ۵۰۰ هزار نفر برسد.
جعفری، مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام نیز در این مراسم گفت: امروز همزمان ۱۲۰ مدرسه با ۷۰۴ کلاس درس در مناطق محروم کشور افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در عمر ۱۲ ساله بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ۹۵ هزار میلیارد ریال در ۵۱ هزار و ۶۵۰ پروژه صرف شده است، گفت: از این میان ۲۸ هزار و ۳۰۰ پروژه به ثمر رسیده و ۲۳ هزار و ۳۵۰ پروژه نیز در حال کار است و تا سال ۱۴۰۰ این پروژهها نیز به بهرهبرداری خواهد رسید.
جعفری با بیان اینکه مبلغ ۹۵۰ هزار میلیارد ریال صرف شده در پروژههای صرفاً در بخش عمرانی نبوده، گفت: ۷۶ درصد هزینهها در حوزه اقتصاد و توانمند سازی و اشتغال بوده و ۲۴ درصد آن صرف فعالیتهای عمرانی و زیربنایی شده است.
وی افزود: علاوه بر ۱۲۰ مدرسه ای که امروز افتتاح شد، ۳۰ مدرسه دیگر تا آبان ماه تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدنی مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام نیز در این مراسم از اهدای ۴۰۰۰ بسته نوشتافزار ایرانی از طرف رهبر معظم انقلاب به فرزندان شهدای مدافع حرم خبر داد و گفت:
این هدایا در روزهای آینده توسط ستاد اجرایی فرمان امام توزیع خواهد شد.
وی در خصوص پویش مشق احسان نیز گفت: امروز ۲۵۰ هزار بسته لوازمالتحریر ایرانی اسلامی به مناطق کمبرخوردار ارسال میشود که از ۱۰۰ تولیدکننده داخلی خریداری شده و برای تهیه آنها ۲۱۰ شغل ایجاد شده است.
مدنی با اعلام این مطلب که این پویش از اول مردادماه تا پانزدهم مهرماه ادامه دارد، افزود: ۵ هزار جهادگر در استانهای تهران، خراسان، سیستان، کرمان و هرمزگان این اقلام لوازمالتحریر را بستهبندی و برای ارسال به تمامی نقاط کم برخوردار کشور آماده می کنند.
مدنی تصریح کرد: امیدواریم تا پایان این طرح میزان بستههای لوازمالتحریر برای ارسال به مناطق کم برخوردار به۵۰۰ هزار برسد.
وی با اشاره به اینکه پویش مشق احسان توسط قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان امام انجام میشود، افزود: این گروهها از طریق ثبت اطلاعات محلات، بخشها و همچنین کد ملی دانشآموزان در سامانه دنیای احسان شرایط را برای برقراری عدالت در برخورداری از بستههای لوازمالتحریر فراهم میکنند.
در بخشهایی از این مراسم حمیدرضا برقعی و گروه سرود "نسیم قدر" در فضای شعر عاشورایی و رشادت مدافعان حرم به هنرنمایی پرداختند. همچنین از تعدادی از خانوادههای شهدای مدافع حرم و شهید جهادگر تقدیر به عمل آمد.
نظر شما