محمد ترکمانه، معاون حمایت های اجتماعی بنیاد احسانِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از برگزاری رویداد فرهنگی – هنری و ملی با مضمون پرداختن به احسان اجتماعی مردم، هنرمندان و شاعران در زمینه سیل ۱۳۹۸ در چهار استان کشور و تجلیل از قهرمانان آثار مردمی خبر داد.
معاون اجتماعی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این مهرواره فقط یک مهرواره نیست و مجموعه ای از رویدادهای فرهنگی است که بصورت ملی و همزمان در پایتخت و چهار استان درگیر با موضوعات سیل در ابتدای سال ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد و ابتدا با فراخوان مهرواره موج احسان در بخشهای فیلم، عکس، خاطره نویسی و تجربه نگاری آغاز می شود و ضمن برگزاری مهرواره از آثار برتر هر بخش و همچنین قهرمانان مردمی معرفی شده توسط هر اثر تجلیل به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد کسانی که در حوزه سیل آثاری دارند که با بخش های مذکور و همچنین اهداف ذکر شده در فراخوان مهرواره همخوانی دارد می توانند آثار خود را از طریق وبسایت www.moj.ehsun.ir بارگذاری و ارسال نموده و اطلاعات لازم را از طریق وبسایت ذکر شده و یا دبیرخانه مهرواره دریافت نمایند.
ترکمانه در باره سایر رویدادهای فرهنگی این مهرواره افزود: همزمان با برگزاری مهرواره و از طریق وبسایت مهرواره، ثبت نام گروه های مردمی و جهادی موثر در خدمت رسانی سیل و بررسی توانمندی های آنها انجام خواهد شد.
موج احسان، روایتی هنرمندانه و رویدادی فرهنگ مدارانه، با نگاهی عمیق به احسان اجتماعی و نیکوکاری مردم ایران در حادثه سیل فروردین ۱۳۹۸
کد خبر 880
نظر شما