شمارش معکوس برای آغاز کارآزمایی بالینی "واکسن برکت" برای ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها / تولید بیش از ۱۶ میلیون دوز از نخستین واکسن ایرانی کرونا

با ارسال تمام مدارک و مستندات علمی واکسن برکت به وزارت بهداشت، در انتظار صدور مجوز این وزارتخانه برای آغاز کارآزمایی بالینی نخستین واکسن ایرانی کرونا برای افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله هستیم.

مدیرعامل کارخانه شفافارمد و مدیر پروژه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان امام در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین خبرها از تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا گفت: تولید واکسن برکت در فاز یک و دوی کارخانه شفافارمد به صورت ۲۴ ساعته در حال انجام است که محصول این تولید تا امروز بیش از ۱۶ میلیون دوز واکسن میباشد.

حسن جلیلی در پاسخ به سئوالی در خصوص گلایه برخی مردم از کمبود واکسن برکت در مراکز واکسیناسیون عمومی برخی استان‌ها گفت: ستاد اجرایی فرمان امام هیچ نقشی در توزیع واکسن برکت ندارد، تاکنون بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن برکت تحویل وزارت بهداشت شده که نحوه و میزان توزیع این واکسن‌ها در استان‌ها و شهرهای مختلف تماما توسط وزارت بهداشت تعیین میشود.

وی افزود:حدود ۹ میلیون دوز واکسن دیگر نیز پس از طی مراحل کنترل کیفیت به زودی تحویل این وزارتخانه خواهند شد و دست وزارت بهداشت برای توزیع این واکسن کاملا باز است.  

مدیرعامل شفافارمد در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص پیگیری متعدد خانواده‌ها و اولیا برای تزریق واکسن برکت به دانش‌آموزان و فرزاندان خود گفت: مطالعات بالینی انجام گرفته در سه مرحله قبلی برای افراد ۱۸ سال به بالا بود و لذا مجوز تزریق عمومی واکسن برکت برای رده سنی بالای ۱۸ سال صادر شد و طیق قوانین، باید برای رده سنی جدید نیز کارآزمایی جداگانه انجام شود.

جلیلی ادامه داد: در همین خصوص تمام مدارک و مستندات لازم برای وزارت بهداشت ارسال شده، ستاد اجرایی فرمان امام هم تمام زیرساخت‌ها و شرایط لازم برای مطالعات جدید را فراهم کرده و آماده‌ایم تا هر زمانی که وزارت بهداشت مجوز انجام کارآزمایی بالینی برای افراد زیر ۱۸ سال را صادر کرد، تزریق واکسن برکت به داوطلبان ۱۲ تا ۱۸ سال را در مراکز مطالعات بالینی ستاد اجرایی فرمان امام و تحت نظارت کارشناسان وزارت بهداشت آغاز کنیم.

مدیر پروژه تولید واکسن در ستاد اجرایی فرمان امام در واکنش به برخی حواشی به وجود آمده در فضای مجازی در پی درگذشت چند هنرپیشه سینما و تلویزیون گفت: با پیگیری که انجام گرفت مشخص شد هیچکدام از این بزرگواران واکسن برکت تزریق نکرده بودند و اصلا تاریخ تزریق آنها هم قبل از صدور مجوز برای واکسن برکت و آغاز واکسیناسیون عمومی با کمک واکسن‌های ایرانی بوده است.

جلیلی در پاسخ به سوالی در خصوص میزان استقبال مردم از واکسن برکت گفت: مردم به دانشمندان نخبه ایرانی کاملا اعتماد دارند و در جریان تزریق این واکسن هم برای همه ثابت شد که فرزندان این سرزمین حتی تحت سنگین‌ترین تحریم‌ها و محدودیت‌ها هم میتوانند قله‌ها را فتح کنند و محصولی تولید کنند که در بین رقبای خارجی هم حرف اول را بزنند و مطالبه فراوانی که امروز برای دریافت این واکسن در سطح کشور و حتی منطقه وجود دارد مؤید این مطلب است.

وی افزود: تمام گزارش‌های رسمی منتشرشده و تحقیقات انجام گرفته توسط وزارت بهداشت و مجموعه‌های پژوهشی مختلف حاکی از آنست که واکسن برکت یکی از کم‌عارضه‌ترین و اثربخش‌ترین واکسن‌هایی است که تا امروز در ایران تزریق شده است. و موجب کاهش تلفات و بستری شدن بیماران کرونایی گردیده است.

جلیلی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از علت عدم انتشار مقاله علمی واکسن برکت و صدور مجوز سازمان جهانی بهداشت برای این واکسن پرسیده بود نیز گفت: بیش از یک ماه است که مقاله علمی و مستندات واکسن برکت آماده شده و برای انتشار در ژورنال‌های علمی هم ارسال شده که در این خصوص به زودی خبرهای خوبی هم برای مردم عزیز کشورمان خواهیم داشت، برای گرفتن مجوز سازمان جهانی بهداشت هم اقدام کرده‌ایم و در حال گذراندن مراحل مختلف این پروسه از قبیل جلسات مشترک با کارشناسان سازمان جهانی بهداشت و پاسخ به سئوالات آنها و ارائه مستندات‌مان هستیم.

کد خبر 2560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =